Om Björktorps Trädgård

Björktorps Trädgård är den lilla oasen utanför Nyköping där man kan få både inspiration och kunskap. Jag heter Helena Åhlund och är trädgårdsdesigner. På min egen hästgård Björktorp har jag byggt upp en blomstrande verksamhet med visningsträdgård, växtförsäljning, kursverksamhet och trädgårdsdesign.

Hemsidan till Björktorps Trädgård hittar du här! 

Jag har sedan år 2000 drivit mitt företag Trädgårdsmakaren inom trädgård och är diplomerad trädgårdsdesigner, utbildad trädgårdsmästare, har certifiering och grönt kort i Fruktträdsbeskärning och är grundare av och medlem i branschföreningen Svenska Trädgårdsdesigners. Jag har under åren skrivit flera böcker, bland annat trädgårdsboken ”Trädgårdsdesign för små och stora trädgårdar”, arbetat tillsammans med Odlings-TV, varit redaktör på tidningen Hem ljuva Hem trädgård och skrivit artiklar för olika media.

Hemsidan till Trädgårdsmakaren hittar du här!

Några kanske känner igen mig för att ha vunnit balkongutställningen på Nordiska trädgårdar eller för min guldbelönade visningsträdgård på Ulriksdals Sommarsalong. Eller för att jag hållit föredrag i någon trädgårdsförening. Jag syns lite här och där. Om vi syns någonstans framöver så kom gärna fram och hälsa och prata!

På den här bloggen skriver jag om livet på Björktorp, tar upp aktuella och intressanta ämnen och sprider inspiration om trädgård och växter.

Hälsingar Helena

2016-08-10-17-36-13

Annonser